Grondverzet en grondwerk tuin

Grondverzet in uw tuin

Wat houdt grondverzet precies in? Grondverzet is het verplaatsen van grond voor bijvoorbeeld een uitgraving of ophoging. Dit kan nodig zijn voor onder andere een terras aan te leggen, een fundering te maken, wanneer u een oprit gaat aanleggen, een (zwem)vijver uitgraaft of uw tuin gaat egaliseren. Het vormt dus de basis van vele tuinprojecten.

Bij het uitgraven kan een overschot gebruikt worden in een ander deel van de tuin of wij kunnen dit voor u afvoeren. Is er meer grond nodig dan beschikbaar? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat we de juiste hoeveelheid voor uw tuin leveren.

Aan de slag met een tuinproject en moet u hiervoor grond verzetten?

Neem contact met ons op voor meer informatie! Vercoulen helpt u graag verder!

Grondverzetmachines

Bij Vercoulen hebben we een breed scala aan grondverzetmachines. Van minigravers, tot shovel. Ook voor het leveren en afvoeren van grond hebben wij het juiste materiaal. Zo kunnen wij in elke tuin klein of groot uw project goed voorbereiden en zorgen dat u zo weinig mogelijk extra werk hebt bij het grondverzet, maar ook bij het aanleveren of afvoeren van materiaal.

Grondverzet met de juiste machine?

Grondverzet en graafwerk

Grondverzet begint bijna altijd met graafwerk maar bevat een uitzondering. Wanneer uw tuin namelijk al volledig egaal is, er geen grond over is en u graag een ophoging wilt maken voor uw terras, dan zal er eerst grond worden geleverd voordat we aan de slag kunnen.

Bij elk ander project waarbij de tuin nog niet geëgaliseerd is zal er eigenlijk altijd gestart worden met het graafwerk. Dit kan zijn voor het maken van een fundering, vijver, trampoline of egaliseren van de tuin. Een eventuele ophoging kan dan gemaakt worden met de overtollige grond die vrijkomt bij deze werkzaamheden. u kunt er zelfs voor kiezen om in uw tuin een verlaagd terras te maken met een schuine afloop.

Meer weten over de mogelijkheden van grondverzet en graafwerk?

Graafwerk en grondverzet

Voor het egaliseren van grond betekent dit vaak graafwerk en grondverzet. Graafwerk is vaak nodig wanneer er teveel grond aanwezig is en afgevoerd moet worden maar ook wanneer er een oppervlak geëgaliseerd moet worden.

Dankzij de inzet van een minigraver kunnen wij vrijwel in elke tuin graafwerkzaamheden en grondverzet uitvoeren.

Heeft u grondverzet of graafwerk nodig in uw tuin?

Grondwerk in Venlo en omstreken

Behalve grondverzet in uw tuin kunnen wij op het gebied van grondwerk nog meer voor u betekenen:
Boom verwijderenGraafwerkzaamheden tuinStruiken tuin Struiken verwijderen

Neem contact met ons op

BEZOEK ONS

Schoolweg 21
5916PK Venlo

Een grondverzet project starten?

Neem contact op met Vercoulen grondbewerking uit Venlo.

Wij zijn er klaar voor!

 

| 06 - 1267 9288 | info@vercoulengrondbewerking.nl