Grasmatten laten leggen

Grasmatten laten leggen in tuin

Grasmatten laten leggen in uw tuin heeft heel wat voordelen. Zo is uw tuin meteen gebruiksklaar. Geen gedoe met inzaaien, sproeien en weken wachten voordat u een beloopbaar grasveld hebt.

We starten met het verwijderen van de eventuele oude grasmatten. Daarna egaliseren we de grond met bemeste aarde waarin het gras goed kan wortelen. We frezen de toplaag waardoor het een mengsel van oud en nieuwe grond wordt. Vervolgens wordt de grond nogmaals geëgaliseerd en tot slot worden de grasmatten gelegd.

Ook uw grasmatten laten leggen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Afvoeren gras en grond

Om te voorkomen dat u straks met een hoop oud gras of grond in uw tuin zit zorgen we ervoor dat eventueel oud gras en grond meteen afgevoerd worden. Als het voorbereidende werk klaar is kunnen we aan de slag met het voorbereiden van de ondergrond voor het gras maar ook voor het terras.

Liever niet met een hoop grond, zand of gras blijven zitten? Neem contact met ons op!

Aanleg bestrating

Een terras in of naast je nieuwe grasperk? Een terras hoe klein het ook is moet goed worden aangelegd zodat het jaren strak blijft liggen. Wij zorgen ervoor dat eventuele oude bestrating verwijderd wordt, de juiste ondergrond gestort wordt en dat deze goed verdicht is voordat we het terras aanleggen. Daarnaast maken we gebruik van opsluitbanden die mede dankzij een betonnen afsmeer ervoor zorgen dat het terras niet kan verschuiven.

Aanleg van uw bestrating uitbesteden? Neem contact op met Vercoulen!

Aanleg bestrating

Een terras in of naast uw nieuwe grasperk? Een terras hoe klein het ook is moet goed worden aangelegd zodat het jaren strak blijft liggen. Wij zorgen ervoor dat eventuele oude bestrating verwijderd wordt, de juiste ondergrond gestort wordt en dat deze goed verdicht is voordat we het terras aanleggen. Daarnaast maken we gebruik van opsluitbanden die mede dankzij een betonnen afsmeer ervoor zorgen dat het terras niet kan verschuiven.

Aanleg van je bestrating uitbesteden? Neem contact op met Vercoulen!

Tuinwerkzaamheden in en rondom Venlo

Naast de aanleg van graszoden kunnen wij u ook helpen bij:
Aanleg tuinAanleg van een opritGrindpad aanleggenOprit aanleggenZwemvijver maken en aanleggen

Neem contact met ons op

BEZOEK ONS

Schoolweg 21
5916PK Venlo

Graszoden laten leggen?

We helpen u graag met het leggen van uw graszoden waarbij wij we u van A tot Z kunnen begeleiden. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Wij zijn er klaar voor!